Politika varovanja osebnih podatkov

Podjetje Dever

To spletno mesto upravlja Etiketa interactive, d. o. o. Glavni poudarek naše politike zasebnosti je na zaščiti vaših osebnih podatkov in na digitalni zasebnosti. Na tej spletni strani boste našli informacije o naših politikah glede zbiranja, uporabe in razkritja osebnih podatkov, ko uporabljate naše spletno mesto, in podatkov, ki jih zbiramo. Ta pravilnik o zasebnosti opisuje informacije, ki jih zbiramo na našem spletnem mestu ali prek njega, kako uporabljamo in razkrivamo te informacije ter korake, ki jih izvajamo za zaščito teh informacij. Z obiskom našega spletnega mesta sprejemate postopke varovanja zasebnosti, opisane v tem pravilniku. Vaše podatke uporabljamo za zagotavljanje in izboljšanje naših storitev. Z uporabo našega spletnega mesta se strinjate z zbiranjem in uporabo informacij v skladu s to politiko.

Zakaj potrebujemo podatke?

Vaše osebne podatke obdelujemo za naslednje namene: Vaše vedenje na spletnem mestu analiziramo, da bi izboljšali naše spletno mesto in prilagodili storitve vašim željam.

Kako dolgo hranimo podatke?

Vaših osebnih podatkov ne bomo hranili dlje, kot je nujno potrebno za uresničitev namena, za katerega se zbirajo vaši podatki.

Deljenje podatkov

Vaših podatkov ne bomo prodali tretjim osebam in jih bomo posredovali le, če bo to potrebno za izvedbo našega dogovora z vami ali za izpolnjevanje pravne obveznosti. S podjetji, ki za nas obdelujejo vaše podatke, sklenemo pogodbo o obdelavi, da zagotovimo enako raven varnosti in zaupnosti vaših podatkov. Za te postopke obdelave ostajamo odgovorni.

Povezave do drugih strani

Naše spletno mesto lahko vsebuje povezave do drugih strani, ki jih ne upravljamo mi. Če kliknete na povezavo tretje osebe, boste preusmerjeni na spletno mesto te tretje osebe. Svetujemo vam, da preberete politiko zasebnosti vsakega spletnega mesta, ki ga obiščete. Nimamo nadzora in ne prevzemamo nobene odgovornosti za vsebino, politike zasebnosti ali prakse spletnih mest tretjih oseb.

Piškotki

Piškotki so majhne datoteke, ki se shranijo na računalnik obiskovalca našega spletnega mesta. Piškotki olajšajo uporabo našega spletnega mesta in vas pomagajo prepoznati ob naslednjem obisku. Piškotke lahko uporabimo za npr. ustvarjanje uporabniških profilov. Pomagajo nam, da vsebino našega spletnega mesta bolje uskladimo z vašimi potrebami. Piškotki našega podjetja ne vsebujejo nobenih informacij o vas, temveč le kodo, ki nima pomena izven naših spletnih ponudb. Poleg tega piškotki ne morejo škodovati računalniškemu sistemu obiskovalca spletnega mesta. Če se odločite, da ne boste uporabljali piškotkov, jih lahko TUKAJ onemogočite in znova omogočite:

Uporaba Google Analytics

To spletno mesto uporablja Google Analytics, storitev spletne analitike, ki jo zagotavlja Google, Inc. (»Google«). Google Analytics uporablja tako imenovane »piškotke«, ki so besedilne datoteke, shranjene v vašem računalniku in pomagajo analizirati, kako uporabljate to spletno mesto. Podatki o vaši uporabi tega spletnega mesta, ki jih ustvari piškotek, so navadno posredovani Googlu, ki jih shrani na strežnikih v Združenih državah. Googlove kode za sledenje na tem spletnem mestu uporabljajo funkcijo anonymizeip(), ki skrajša naslove IP in tako prepreči njihovo neposredno povezavo z uporabniki med obdelavo. To velja v državah članicah Evropske unije in v drugih državah pogodbenicah Sporazuma o Evropskem gospodarskem prostoru. Le v izjemnih primerih bo celoten IP naslov prenesen na Googlov strežnik v ZDA in tam skrajšan.

Piškotki Google Analytics

Ime piškotkaPrivzeti čas potekaOpis
_ga2 letiUporablja se za razlikovanje uporabnikov.
_gid24 urUporablja se za razlikovanje uporabnikov.
_ga_2 letiUporablja se za ohranitev stanja seje.

Hotjar piškotki

Ime piškotkaOpis
_hjSessionUser
{site_id}
1 leto
_hjSessionTooLargeseja
_hjSessionRejectedseja
_hjSessionResumedseja
_hjid1 leto
_hjRecording
LastActivity
seja
_hjTLDTestseja
_hjUserAttributes
Hash
seja
_hjCachedUser
Attributes
seja
_hjLocalStorage
Test
manj kot 100ms
hjIncludedIn
PageviewSample
30 minut
_hjIncludedIn
SessionSample
30 minut
hjFirstSeenseja
_hjViewportIdseja
_hjRecording
Enabled
seja

Drugi piškotki:

Ime piškotkaPrivzeti čas poteka Opis
moove_gdpr_popup1 yearCheck user cookie setting agreement
pll_langugage1 yearCheck for langugage

Varnost

Varovanje vaših podatkov jemljemo resno in sprejemamo ustrezne ukrepe za preprečevanje zlorabe, izgube, nepooblaščenega dostopa, neželenega razkritja in nepooblaščene spremembe. Veliko naših storitev šifriramo s pomočjo SSL. Pregledujemo naše prakse zbiranja, shranjevanja in obdelave informacij, vključno s fizičnimi varnostnimi ukrepi, da se zaščitimo pred nepooblaščenimi dostopi do sistemov. Če menite, da vaši podatki niso varni ali da obstajajo znaki zlorabe, nas kontaktirajte po telefonu ali elektronski pošti.

Izbriši ali spremeni piškotke

Svoje nastavitve piškotkov lahko spremeniš TUKAJ

Naša pravica do spremembe politike zasebnosti

Pridržujemo si pravico do spremembe te izjave o zasebnosti brez predhodnega obvestila v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov.